Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
LinkedIn_

Tema: Ledelse og utvikling

Møteplassen: kurs i LinkedIn

Tekst av Kirsti Wiik Publisert: 7. sep. 2017 Streaming

Se video: Lær om hvordan du kan markedsføre deg på sosiale medier. Gjør deg attraktiv på LinkedIn som jobbsøker.

Gjør deg attraktiv på LinkedIn som jobbsøker!
Møteplassen, for jobbsøkende Tekna-medlemmer, arrangerte et nytt kurs i LinkedIn 7.sept. som ble streamet åpent for alle. Se opptakene:

Nettverk er viktig

Nettverk er viktig både når man er på jakt etter en ny jobb og i den jobben man har. LinkedIn er en enkel måte å samle nettverket ditt på samtidig som dere holder hverandre oppdatert.

5 tips til hvordan du kan være relevant på LinkedIn:

1. Du må ha et bilde. Det skal være nøytralt og profesjonelt. Smil gjerne.

2. Velg en tittel som beskriver erfaring og/eller kompetanse, ikke bare en uforståelig stillingstittel.

3. Skriv en oppsummering som synliggjør det du har av kompetanse og erfaring. Begynn med det viktigste.

4. Vær aktiv! Del relevante saker, lik andres delinger, kommenter og diskuter. Det er på den måten du er synlig. Dette er sosiale medier.

5. Bygg nettverk. Følg relevante bedrifter, knytt kontakt med andre i bransjen. Senk terskelen for når du knytter kontakt og tenk relevans.

Å ha en oppdatert profil samtidig som man bruker LinkedIn aktivt gjør deg mer synlig, både for nettverket ditt, for andres nettverk og for rekrutterere.

Finn opptak fra andre kurs innen jobbsøk og karriere. Eller finn andre arrangementer og nettverk som kan være relevant for deg innen personlig utvikling.

Les også