Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Illustrasjonsbilde av en ansatt sittende på et møtebord som ligger med hode på bordet under en laptop

Tema: Ledelse og utvikling

Hold motivasjonen oppe i teamet ditt

Publisert: 18. mai 2020 Streaming

Du får satt dine lederegenskaper på prøve i disse utfordrende tider - vi tenker det er på tide at du får noen gode råd, innspill og motivasjon til å stå løpet ut! Hvordan kan du unngå brakkesyke i teamet ditt?

Nå har mange hatt hjemmekontor i flere måneder og en god del av oss kommer til å fortsette med det en god stund til, selv om regjeringen har løsnet opp noe.

Brakkesyke kan ramme selv de mest ihuga hjemmekontorelskere. Og hva med medarbeidere som som hater hjemmekontor? Spennvidden er stor - det er ikke så enkelt å takle alle og beholde roen.

  • Hvordan sørge for at teamet ditt holder seg motiverte slik at den viktige driften holdes oppe?
  • Hvor langt bør du strekke deg som leder – hva kan dine medarbeidere forvente av deg og hva må du kunne forvente av dem
  • Hvordan best ta vare på deg selv når det røyner på

Et digitalt mini-kurs fra vår populære kursholder Vigdis Austrheim.

Du får både praktiske tips og inspirasjon som hjelper deg til å lede når dere sitter på hjemmekontor. (Krever Tekna-medlemskap)

Vigdis Austrheim

Vigdis Austrheim

Partner og rådgiver

Vigdis Austrheim er en tydelig og inspirerende leder. Hun har 30 år i IT-bransjen, og over 17 års ledererfaring. Vigdis har bred erfaring fra norske og nordiske virksomheter, som gründer og som leder i store internasjonale selskaper. Hun har bidratt til imponerende veksttall, høy medarbeidertilfredshet og ledet i tøffe digitalisering og endringsprosesser. Hun har ledet team på avstand gjennom 10 år, har en unik ledererfaring fra Microsofts hovedkontor i Seattle, USA, og som rådgiver i Great Place to Work. Vigdis er en etterspurt rådgiver, foredragsholder, coach og ikke minst engasjerende kursholder.

Les også