Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Illustrasjonsbilde av en jente og gutt som hopper opp i luften foran en blå vegg

Tema: Ledelse og utvikling

Se LIVE 13. mai kl. 19.30: Gi mer f**n

Publisert: 27. apr. 2020 Streaming

Cathrine Lemaréchal har møtt mange dyktige mennesker som kan være sin egen verste fiende. -De begrenser seg, og det er et unødvendig tap for dem selv og bedriften, sier hun.

Mange kan kjenne på et behov for å være «flink», ofte fordi man har visse forventinger til en selv eller at andre har det til deg. Og de fleste har hørt uttrykket «flink pike-syndromet». Glansbildene som deles i sosiale medier kan forsterke forventningene og følelsen av en skal prestere på alle arenaer.

Foredraget vil sendes direkte, og det vil være refleksjonsoppgaver i løpet av sendingen. For å få best mulig utbytte av kurset anbefaler vi at du digitalt kobler deg opp med 1-3 andre som du kan diskutere med underveis.

Cathrine stilte spørsmålet: Hva om du senket skuldrene og ga litt mer f**n? Hun fortalte mer om hvordan du kan senke skuldrene, frigjøre mer av ditt potensial og stole på at den du er, det du kan og gjør, er godt nok!

Gjennom å utvikle en trygghet i deg selv og på deg selv, kan du oppnå mer av det du ønsker deg. Kanskje går du på trynet, men kanskje går det også bra? Uansett kan det være gode lærdommer å ta med seg!

Cathrine Lemaréchal

Cathrine Lemaréchal jobber som rådgiver og coach innen kommunikasjon, merkevarebygging og tidsmestring.

Hun driver eget selskap, Ticato AS, og brenner for å hjelpe folk med å få til mer enn det de tror at de kan. Catherine har tidligere arbeidet bl.a. i Geelmuyden Kiese og Burson-Marsteller. Hun er utdannet innen markedsføring, kommunikasjon og ledelse.

Les også