Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Tema: Ledelse og utvikling

Foredrag med Eva Joly

Oppdatert: 3. des. 2020 Streaming

Situasjonen i Europa – påvirkninger og effekter for Norge og norske arbeidsforhold. Sammen med Econa inviterer vi medlemmer og studentmedlemmer til spennende digitalt foredrag med tidligere Europaparlamentsrepresentant Eva Joly. Hun vil snakke om dagsaktuelle temaer.

Eva Joly er Oslojenta som reiste til Paris som au pair, studerte jus, jobbet som statsadvokat i Orléans og Evry – og ble en av Frankrikes mest nådeløse og ubestikkelige korrupsjonsjegere.

Etter at hun kom tilbake til Norge vår hun spesialrådgiver i det norske utenriksdepartementet før hun ble ansatt i NORAD.

I 2009 ble Eva valgt inn i Europaparlamentet hvor hun satt til juli 2019. I 2012 var hun også presidentkandidat for det grønne partiet i Frankrike.

Les også