Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Modern hytte på fjellet med solcellepaneler

Tema: Energi

Solkraft – på rask vei mot toppen

Publisert: 28. okt. 2020 Streaming

Forskningssjef Erik Stensrud Marstein brenner for solenergi, få med deg dette spennende digitale foredraget!

Solcelleindustrien er i en rivende utvikling. Siden 2016 har solkraftverk vært den energiteknologien det har blitt bygget mest nytt av i verden, målt etter kapasitet. I foredraget går forskningssjef Erik Stensrud Marstein gjennom utfordringene og mulighetene solcelleindustrien står ovenfor. Norsk industri og forskning står langt fremme internasjonalt og vies spesiell interesse.

Om foredragsholderen:

Erik Stensrud Marstein er forskningssjef i solenergi ved Institutt for Energiteknikk (IFE), direktør i forskningssenteret Research Center for Sustainable Solar Cell Technology (FME SUSOLTECH), og professor II i solcelleteknologi ved Universitetet i Oslo. Han har jobbet med solcelleteknologi på IFE siden 2003, og det meste av hans forskning har skjedd i tett samarbeid med industri i Norge og utlandet.

Les også