Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Kjeller reaktor

Tema: Energi

Norsk forskning på kjernekraft

Tekst av Tove Rodahl Publisert: 15. jan. 2020 Streaming

Sitter vi nå bare igjen med opprydding og regningen?- eller har atomreaktorene vært den beste forskningsinvesteringen Norge har gjort?

Har atomreaktorene vært den beste forskningsinvesteringen Norge har gjort? – Spør Faggruppe for Energi, Industri og Miljø.
FEIM inviterte Viktor A. Wikstrøm for å snakke om hva vi sitter igjen med etter våre nedlagte reaktorer på Kjeller og i Halden.

Wikstrøm har en lang merittliste som konsulent i Olje- og energidepartementet, komitesekretær for energi og næringskomiteen på Stortinget, kommunikasjonsrådgiver i Geelmuyden&Kiese og kommunikasjonsdirektør ved Institutt for Energiteknikk. I dag jobber Wikstrøm som kommunikasjonsrådgiver for selskapet WergelandApenes AS.

Se opptak fra dette interessante foredraget som også gir oss smakebiter fra norsk industrihistorie.
Foredraget samlet mye kompetanse i salen, slik at diskusjonen etterpå er verdt å få med seg:

FEIM har streamet en rekke av sine arrangementer som du kan finne i opptak.

Faggruppe for Energi, industri og Miljø (FEIM) 
Dette arrangementer er i regi av FEIM i Tekna Oslo avdeling. Formålet til FEIM er å stimulere til debatt og økt kunnskap/forståelse av spørsmål knyttet til energi, industri og miljøproblematikk.
FEIM har streamet en rekke foredrag. Du finner mange opptak fra disse på Teknas energiblogg.

Les også