Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Varmepumpe

Tema: Energi

Kjøleteknikk

Tekst av Tove Rodahl Publisert: 13. feb. 2014 Streaming

Den kjøletekniske bransjen møtes i Tønsberg 13. og 14. februar. Se video fra foredrag om F-gass regelverket, økodesigndirektivet, mm.

I forbindelse med årsmøtet til Norsk Kjøleteknisk Forening avholdes det årlig en stor happening i den kjøletekniske bransjen, nemlig en todagers konferanse, kalt "Norsk Kjøleteknisk Møte". Konferansen ble avholdt i Tønsberg torsdag 13.og fredag 14.februar. Festmiddagen torsdag bidro til nettverksbygging i bransjen. Fredagen ble det presentert parallelle sesjoner, slik at det var noe for enhver i bransjen.

Konferansen inneholdt en rekke interessante foredrag. Noen av disse foredragene ble videofilmet og direktesendt. Disse finner du nedenfor.

Videoopptak av foredrag:

– ENOVA som støttespiller i kulde og varmepumpebransjen
av Øyvind Leistad, Enova

– Kontroll med oppfølging av F-gass regelverket. Erfaringer fra 2013 og forventninger til bransjen
av Berit E. Gjerstad, Miljødirektoratet

– Økodesigndirektivet. Hva betyr det for vår bransje?
av Hans T.Haukås, Hans Haukås AS

Les også