Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Diskuter energi med andre Tekna-medlemmer på Discord. Vi hjelper deg!

Delta i uforpliktende faglige diskusjoner med Tekna og andre Tekna-medlemmer. Spør, diskuter, del fag og skap verdi i møte med andre.

Dette er et pilotprosjekt og vi bruker Discord som plattform. Discord er utviklet for spillentusiaster, og har de funksjonene vi trenger for å lage en god tjeneste for dere. 

Gå gjerne direkte til Discord-forumet Norge vil trenge massive mengder av ny, fornybar kraft i årene som kommer. Tekna er opptatt av å sette dagsorden I de faglige og politiske dilemmaene vi står i på veien mot økt kraftproduksjon og mer effektiv energibruk.


Du er velkommen til å starte diskusjoner og invitere andre til å være med. Du inviterer de ved å sende de en lenke til forsiden til Energi.

Q&As:

Utfordringen med å kjøre Discord i nettleser er at den da ikke husker alle dine innstillinger og valg, og det kan være vanskelig å finne tilbake.

Det er vanlig at bedrifter har IT policy som er mot at brukere laster ned apper fra Internett. Da kan du velge å kjøre Discord i nettleseren din som er en mulighet, eller du kan be IT om å åpne for at du gis tilgang til å laste ned Discord på PCen. Hvis du benytter egen PC utenfor bedriftens nettverk er dette ikke et problem.

Ja, du kan kjøre Discord i nettleser. Og det er et alternativ hvis man ikke kan laste ned applikasjonen på PCen. Men når du kjører Discord i nettleser vil den automatisk benytte nettleserens innstillinger for språk. Hvis du opplever problemer med dette må du endre språkinnstillingene i nettleseren ved å åpne «innstillinger».

For både for Crome og Edge finner du det ved å trykke på de tre prikkene oppe til høyre i nettleseren (ikke i Discord) og velge «innstillinger» og deretter «språk».

En løsning på dette er å laste ned Discord på mobiltelefonen din og ha samme bruker der. Da vil du både kunne finne enklere tilbake og mobilappen vil huske innstillingene dine. 

Discord kan virke litt fremmed fordi den er utviklet for gamere. Det beste er å utforske litt ved å klikke seg rundt og sjekke de ulike trådene og funksjonene. Og du kan alltid vende tilbake til «start» ved å trykke på «velkommen»-tråden