Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
En mann og en dame som sitter sammen og ser på et nettbrett

Tema: IKT

Store språkmodeller (LLMs) og søk

Oppdatert: 29. aug. 2023 Streaming

Store språkmodeller (LLMs), som ChatGPT, er avanserte maskinlæringsmodeller som er spesialisert på å forstå og generere naturlig språk. Hvordan vil disse store språkmodellene endre søk? Vi gir deg en oversikt over hvordan søk vanligvis fungerer, og hva som skjer med søk når store språkmodeller implementeres.

Vi har invitert to flinke foredragsholdere James Briggs fra Pinecone og Jo Kristian Bergum fra Vespa.ai som hjelper oss med å forstå: 
-hvordan informasjonsinnhenting kan implementeres med LLMs?  
-når kan de store språkmodellene hjelpe deg? 
-og når mislykkes de fullstendig? 

Du vil oppnå en bedre forståelse av de siste utviklingene innen LLMs og søk, og hvordan du kan utnytte dette til ditt bruk av for eksempel ChatGPT. 

Tekna Big Data

Tekna Big Data er nettverket for deg som jobber med, er interessert i eller nysgjerrig på teknologier som data science, kunstig intelligens og tingenes internett. Eksempler på tema vi tar opp i våre webinarer og seminarer er stordata, maskinlæring, kunstig intelligens, automatisering, datasikkerhet, tingenes internett og annet relatert. Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Relaterte bærekraftsmål

Les også