Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
fra arrangementet KI-assistert veiledning hos skatteetaten

Tema: IKT

KI-assistert veiledning hos Skatteetaten

Publisert: 15. nov. 2023 Streaming

Skatteetaten tok oss med på sin reise i utforskningen av kunstig intelligens og store språkmodeller for å gi bedre veiledning til brukerene sine.

Seniorarkitekt Nader Aeinehchi og overingenør Rashmi Naik fra Skatteetaten, deler sine erfaringer så langt i utforskning av mulighetsrommet i kunstig intelligens.

I en reise inn i fremtiden utforsker Skatteetaten spesielt naturlig språkprosessering gjennom språkmodellene BERT og GPT for å kunne gi bedre veiledning til befolkning og næringsliv. Samtidig som de fortsatt bare skraper på overflaten av mulighetene som store språkmodeller vil kunne bringe med seg i fremtiden, har de en hypotese om at fremtiden ikke er så langt unna likevel.

Om SeniorTeknologene

SeniorTeknologene dekker et bredt spekter av teknologiske fagfelt og er åpen for Tekna-medlemmer fra og med 60 år. Gruppen har som formål å være en faglig og sosial møteplass for Teknas seniormedlemmer i Oslo og omegn. Faggruppen arrangerer medlemsmøter med foredrag og konferanser. Medlemskap er gratis for alle Tekna-medlemmer.

Les også