Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Illustrasjonsfoto, en abstrakt fremstilling av sensorteknologi

Tema: IKT

Fundamentale betraktninger om sensorer og deres utvikling de siste 30 år

Tekst av SINTEF Publisert: 6. okt. 2020 Streaming

I dette korte webinaret vil vi ta for oss noen av disse endringene i sensorutviklingen og diskutere hvordan dette har forbedret ytelsen og nøyaktigheten til "on the shelf" sensorløsninger.

Fra begynnelsen av 80-tallet til i dag har vi opplevd en utrolig akselerering i utviklingen av datateknologi. Innsatsen for å gjøre teknologien raskere og mindre åpnet også for at andre bransjer kunne utforske og forbedre sin ytelse. Bilindustrien hadde en enorm innvirkning på utviklingen av bedre, raskere, mindre og billigere sensorer, mens olje- og gassindustrien krevde høyere kvalitet og avanserte sensorløsninger.

Foredragsholder

André Larsen

Senior prosjektleder, SINTEF AS

SINTEF

Webinarserien produsers av SINTEF og Fraunhofer som en del av formidlingsaktivitetene i prosjektene SAM (NFR IPN) og COGNITWIN (EU SPIRE) og vil bli arrangert i samarbeid med TEKNA. Program for webinarserien vises på neste slide. Alle webinarene vil bestå av en 30-minutters presentasjon etterfulgt av 15-minutters Q&A. Alle presentasjoner vil inneholde følgende elementer:

Les også