Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Illustrasjonsbilde av en glad mann som smiler foran laptop

Tema: IKT

Det digitaliserte arbeidslivet med Silvija Seres

Publisert: 14. sep. 2020 Streaming

Hjemmekontor, videokonferanser, digitale møteplasser - på få måneder har vi tatt store steg mot digitale arbeidsformer.

Den fjerde industrielle revolusjonen endrer ikke bare forretningsmodeller og markedsposisjoner, den endrer hvordan vi jobber og hvordan vi leder, og hvordan vi er. Det siste halvåret med hjemmekontor har demonstrert nettopp dette. Det har også vist hvor raskt vi kan omstille oss når vi må. Hvordan kan vi ta med oss lærdommene og rigge Norge slik at vi kan høste gevinstene av digitale arbeidsformer?

Silvija Seres prater om hvordan vi kan tilpasse oss og drive endringsreisen på en konstruktiv måte som ledere, ansatte og partnere.

Det er fire hovedtemaer i foredraget

  • Den eksponentielle veksten er drevet av digital grunnteknologi.
  • Det er ikke bare en teknologi som gjelder (Ai, big data, blockchain,..) men mange teknologier som flettes sammen.
  • Man skal være kreativ på egne oppskrifter på disse «teknologimøljer» i tre bøtter: effektivisering, ekspansjon, endring.
  • Livslang læring har blitt grunnleggende profesjonell hygiene, og vi må starte nå.

I tillegg har vi fått med gründer og grunnlegger av Vibbio, Marianne Bratt Ricketts. Hun vil snakke om hvordan man kan bruke video til å kommunisere langt mer effektivt og engasjerende og bryte gjennom i stadig mer overfylte digitale flater.

Program

  • 18.30 Silvija Seres
  • 19.30 Marianne Bratt Ricketts

Les også