Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Arild Andersen, administrerende direktør i Handelsbanken og Generalsekretær i Tekna Line Henriette Holten er fornøyd med avtalen. Foto: Bård Gudim

Aktuelt

Tekna og Handelsbanken inngår avtale om banktjenester

Publisert: 14. juni 2023

I dag signerte Tekna ny avtale om banktjenester til sine 102 000 medlemmer. – Jeg er svært fornøyd med at vi nå kan tilby Teknas medlemmer konkurransedyktige betingelser og et godt banktilbud gjennom Handelsbanken, sier Line Henriette Holten, generalsekretær i Tekna.

– Vi har vært i forhandlinger med flere banker, og Handelsbanken ga Teknas medlemmer de beste prisene og det skarpeste totaltilbudet, sier Holten

– Det var viktig for oss å finne en partner som er langsiktig og solid. Vi ønsket også en bank som kunne tilby de aller beste kundeopplevelsene gjennom digitale løsninger og god finansiell rådgivning, sier Holten.

Handelsbanken er kjent for å være en solid bank og ble av Global Finance i 2022 rangert som Europas mest solide og verdens fjerde mest solide kommersielle bank. Analyseselskapet Kantar kåret i 2022 banken til den tredje beste på kundeservice de siste ti årene, uansett bransje. Tilsvarende kåringer viser at Handelsbanken er den enkleste banken å komme i kontakt med og at den leverer høy kvalitet på rådgivning.

Tekna organiserer medlemmer som har en mastergrad innen teknologi, realfag eller naturvitenskap.

– Jeg vet at foreningens medlemmer har høye forventninger til teknologi og digitale brukeropplevelser. Handelsbanken investerer betydelig i utviklingen av teknologi, og bygger nå et helt nytt digitalt og smidig banktilbud til personkundene, sier landssjef Arild Andersen i Handelsbanken.

– Med så mange medlemmer over hele landet, i forskjellige livsfaser, erkjenner vi at det finnes mange ulike behov. Handelsbanken vil derfor tilby en fremoverlent mobil- og nettbank, samtidig med personlig rådgivning fra våre 38 kontorer. 

Det er valgfritt for medlemmene å benytte seg av det fremforhandlede tilbudet, som blir tilgjengelig fra 1.1.2024.

Se alle Teknas medlemsfordeler

Les også