Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Handelsbanken ga Teknas medlemmer den beste avtalen totalt sett. Her ser du Elisabeth Schanche som er leder for privat-tilbudet i Handelsbanken. Foto: Handelsbanken.

Bli kjent med avtalen vår hos Handelsbanken

Tekst av Sondre Tallaksrud Publisert: 16. jan. 2024

Alle Tekna-medlemmer får muligheten til å bruke denne avtalen.

Boliglånsrenten i Handelsbanken er nå satt:

– Du kan være trygg på at vår nye bankavtale gir deg et av markedets aller gunstigste lånebetingelser over tid. Det sier Generalsekretær i Tekna, Line Henriette Holten.

Les mer om vår avtale med Handelsbanken

Kampanje

Bli medlem

Som medlem i Tekna får du tryggheten av en sterk fagforening i ryggen, faglig påfyll, sosiale møteplasser og blant Norges aller beste avtaler innen bank, forsikring og pensjon.

– Vi er kjent for å være personlige

Handelsbanken har hovedkontor ved Tjuvholmen i Oslo, hvor Elisabeth Schanche jobber som leder for privat-tilbudet.

Hun forteller at banken satser mye på utvikling av nye løsninger, og at de har attraktive vilkår for Teknas medlemmer.

– Vi satser mye på digitale løsninger, så alt du gjør bankmessig skal gå så sømløst som mulig. Vi har personlige rådgivere du kan prate med, samt gode betingelser for deg og familien. Det tror vi Tekna-medlemmer vil sette pris på.

På 23 04 50 00 treffer du kunderådgivere mellom kl. 08-18 på hverdager, og kl. 10-15 på lørdager. Support24 hjelper deg med spørsmål om nettbank, mobilbank, bankkort og BankID hele døgnet på telefon 22 39 77 00.

– Du vil få en langsiktig, ansvarlig og solid partner.

– Avtalen vil over tid være meget konkurransedyktig på betingelser. Betingelsene du som medlem får gjelder også for samboer og ektefelle. Vi tror familieøkonomi er enklere når alle er i samme bank.

Hos Handelsbanken får du også Apple Pay, Samsung Pay, Garmin Pay og Fitbit Pay samt mulighet til å søke om Platinum Tekna-kredittkort med gode fordeler.

Line Henriette Holten
FORNØYD MED HANDELSBANKEN: Line Henriette Holten er Generalsekretær i Tekna og er veldig fornøyd med valget av Handelsbanken. Foto: Mikkel Moe.

Som nevnt er Handelsbanken offensive på bærekraft – med høye ambisjoner blant annet om netto nullutslipp innen 2040, ti år før Parisavtalens mål.

– Bærekraft er en naturlig del av Handelsbanken, og vi er bevisste på det ansvaret vi har for samfunnet rundt oss. Derfor er det viktig for oss å jobbe ansvarlig og ta ansvarlige beslutninger, sier Schanche.

Et konkret eksempel på dette er at Handelsbankens hovedkontor og seks bankkontor er sertifisert som Miljøfyrtårn siden juni 2023, noe som innebærer at miljø- og klimaarbeidet er satt inn i styringssystemet og følges opp jevnlig av ledelsen. De jobber med å sertifisere resten av kontorene fortløpende.

Banken det er lettest å komme i kontakt med

Line Henriette Holten forteller at over 100 000 medlemmer ga Tekna et bra forhandlingskort når de skulle finne en god bank som passer deg.

– Dette er virkelig den beste avtalen du som medlem kunne fått. 

– Vi er veldig fornøyde med avtalen totalt sett. De vil være en langsiktig og solid partner som ble kåret av Global Finance til Europas mest solide bank i 2023. Handelsbanken investerer i teknologi slik at banktilbudet skal bli så godt og smidig som mulig, dette passer godt for våre medlemmer, sier Holten. 

Banken er i tillegg nest best på Epsis kundetilfredshets måling i 2023, i tillegg er den kåret til best på rådgivning, og som den banken det er enklest å komme i kontakt med. Kundeserviceavisen har i en uoffisiell undersøkelse utropt Handelsbanken til vinner av landets korteste svartid, i konkurranse med 40 andre selskaper.

Norges raskeste svartid: - Vinneren er klar! – kundeserviceavisen.no

Handelsbanken tilbyr personlig rådgivning ved 38 lokale kontorer som er tilpasset økonomien og behovet til våre medlemmer. I tillegg vil medlemmene selv kunne velge hvordan de skal ha kontakt med banken enten det er personlig, på mobilen, i nettbanken eller over telefon.

Dette er Handelsbanken

 • De er tilstede i Norge med 38 bankkontorer og har over 1000 ansatte. 
 • De er en personlig rådgiverbank, og kombinerer personlig rådgivning med gode digitale løsninger 
 • Handelsbanken har svært fornøyde kunder. Banken er nr. 2 i Norge i privatmarkedet og nr. 1 i bedriftsmarkedet. (Kilde: EPS 2023)
 • Medlemmer av Tekna får et attraktivt banktilbud med konkurransedyktige priser, og tilgang på bankens 38 bankkontorer. Banken utvikler en helt ny mobil- og nettbank og tilgang på personlig rådgivning fra bankens 38 bankkontor. Handelsbanken har også tilbud om private banking til kunder med større privatøkonomier og bedriftsløsninger til kunder med egen virksomhet.
 • Handelsbanken er Europas mest solide bank (Kilde: Global Finance Awards 2023)
 • Handelsbanken ble stiftet i 1871, og har drevet bankvirksomhet i Norge i over 35 år. I disse årene har banken hatt en jevn vekst gjennom at fornøyde kunder har anbefalt banken videre, og at banken selv har jobbet for å bygge langsiktige kundeforhold.

 


Det er fire steg i å ta i bruk bankens tjenester:

 1. Først trykker du på "bli kunde-knappen" her.
 2. Deretter gjennomfører du digital etablering, noe som tar omtrent fem minutter.
 3. Når du har blitt kunde, vil du få tilgang til mobil- og nettbanken.  (dette tar sekunder hvis det ikke er spesielle forhold).
 4. Siste steg er å sette opp konti, bestille kort, søke om lån og det du trenger i nettbanken. Behandlingstiden på lån og kredittkort vil avhenge av pågang av nye medlemmer.

Deretter gjenstår bare å få råd og støtte ved behov.

– Du vil få en langsiktig og solid partner. Vi er en bank som skal tilby de aller beste kundeopplevelsene gjennom digitale løsninger og god finansiell rådgivning, sier Elisabeth Schanche.

Hvorfor har Tekna valgt Handelsbanken?

Her kan du lese pressemeldingen fra da vi signerte avtalen.

Viktig for valget av bankforbindelse:

 • Svært attraktive vilkår for våre medlemmer
 • At Handelsbanken er en langsiktig og solid partner
 • En bank som kan tilby de aller beste kundeopplevelsene gjennom digitale løsninger og god finansiell rådgivning

Vi vet at våre medlemmer har høye forventninger til teknologi og digitale brukeropplevelser. Handelsbanken investerer bredt i utviklingen av teknologi, og bygger nå et helt nytt digitalt banktilbud til kundene.

Hvis du er medlem og kunde i Handelsbanken, vil du automatisk kobles til avtalen i løpet av januar 2024.

Les også