Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
finger på tastatur

Tema: IKT

Lær om web- og applikasjonssikkerhet

Oppdatert: 7. nov. 2023 Streaming

I dagens stadig skiftende teknologiverden er sikkerhet essensielt. Våre to foredrag belyser viktige aspekter ved applikasjonssikkerhet, for å gjøre deg i stand til å beskytte arbeidet ditt. Lær hvordan du sikrer produktene dine. (På engelsk)

Innledning til webapplikasjonssikkerhet

I denne første nybegynnervennlige økten vil vi dekke de ti største webapplikasjonsrisikoene fra The Open Worldwide Application Security Project (OWASP). Vi vil lære om hva de er, hvorfor de er viktige, og hvordan vi kan unngå dem. Utover å bare identifisere disse risikoene, vil vi gå inn på virkelige eksempler for å forstå konsekvensene av dem. Vi vil også dele praktiske tips og beste praksis for å sikre at applikasjonene du bygger ikke bare er funksjonelle, men også sikre.

Enten du er ny til utvikling eller bare ønsker å forbedre din sikkerhetskompetanse, vil denne økten utstyre deg med verktøyene og kunnskapen du trenger for å beskytte dine webapplikasjoner.

Johan Paramanathan, Security Lead i Bouvet

Hvordan angripe (og sikre) en Android-app: en introduksjon

I vår andre samtale går vi inn i Android-applikasjonssikkerhetens verden, der innsatsen er høy og truslene er mange. Android-applikasjoner kan angripes på en rekke måter. Denne workshopen vil gi en introduksjon til noen av de mest populære angrepene. Den vil forklare hvordan angrepene fungerer i teorien, demonstrere hvordan de kan gjøres i praksis, med hvilke verktøy, og diskutere mulige måter en apputvikler kan beskytte seg mot dem.

Caner Kaya, Security Software Engineer i Promon

Teknas nettverk for utviklere

Nettverket tilbyr en møteplass hvor medlemmer kan diskutere de siste trendene og utfordringene i bransjen, samt dele best practices og innovative løsninger. Som medlem av Tekna kan du bli en del av vårt fagnettverk for utviklere. Bli med i nettverket

Relaterte bærekraftsmål

Les også