Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Foto: Jens Petter Larsen / Lerchendalkonferansen

Vi kan ikke synse oss til digital omstilling

Publisert: 8. feb. 2024

Det er behov for en kombinasjon av bransjeerfaring, kombinert med digital dybdekompetanse som evner å sette seg inn i både de forretningsmessige problemene som skal løses, men også evner å se helheten og kompleksiteten i det digitale utviklingsarbeidet. Utfordringen er at det er og har lenge vært en fundamental underdekning på nødvendig dybdekompetanse innen IT.

Christoffer Hernæs

Chief Digital Officer

Skanska Norge AS

Christoffer Hernæs er digitaldirektør i Skanska og er ansett som en av Norges mest erfarne digitaliseringsledere og internasjonalt anerkjent som ledende innen sitt felt. Tidligere har han både vært Chief Digital Officer i Sbanken og direktør for Strategi og Innovasjon i SpareBank1. Han har også erfaring fra en rekke ulike konsulentselskaper, samt innehatt flere styreverv. Han har to ganger blitt kåret som en av 24 sine ledertalenter, kapital 40 talenter under 40 og Hewlett Packard global top 100 CDO.

Les også