Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Foto: Jens Petter Larsen / Lerchendalkonferansen

Case: NG Group - 100-års reise mot en sirkulær fremtid og nå forvandle medisinsk avfall i industriell skala

Publisert: 7. feb. 2024

I snart et århundre har NG Group, kjent som Norsk Gjenvinning-konsernet, vært en drivkraft for kontinuerlig omstilling og innovasjon med mål om å bidra til en mer sirkulær verden. En av konsernets nyeste satsinger Zirq Solutions resirkulerer nå medisinsk avfall i industriell skala. Sammen med verdensledende legemiddelselskaper, har selskapet utviklet banebrytende teknologi for industriell resirkulering av medisinsk avfall, med en fabrikk i Danmark. Dette foredraget vil utforske NG Group's inspirerende reise gjennom et århundre av forandring og deres nåværende innsats for å transformere måten medisinsk avfall håndteres på i en global skala.

Bjørn Arve Ofstad

Konsernsjef

NG Group AS

Bjørn Arve Ofstad er konsernsjef i NG Group (tidligere Norsk Gjenvinning-konsernet). NG-konsernet er den ledende aktøren i det norske avfallshåndterings- og gjenvinningsmarkedet, og en ledende aktør i Norden med en portefølje av selskaper innenfor sirkulærøkonomien. Bjørn Arve har mer enn 20 års erfaring som toppleder og styremedlem i både børsnoterte og private selskaper, fra Norge og utlandet. Han er utdannet siviløkonom fra NHH.

Les også