Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com

Kveldsarrangement

Vi avslutter første konferansedag med en hyggelig, uformell samling på Rockheim Panorama, som ligger en kort, liten gåtur fra Scandic Nidelven. Her blir det servert god mat, godt drikke og musikk byr vi også på. Vi satser på gode samtaler og god stemning utover kvelden og håper du tar deg tid til å være med. 

  • 19.15-20.00: Aperitiff med musikk - mens gjester ankommer. 
  • 20.00 Bespisning starter
  • 22:00 Det offisielle programmet slutter men den som ønsker er velkommen til å bli en stund til. 

Rockheim panorama inne.jpg  Rockheim Panorama ute.jpg  Rockheim Panorama utsikt.jpg

Truls Rønning trio

Den erfarne jazz-trommeslageren Truls Rønning, har med seg to unge talenter i Åsne Fossmark på tenorsaksofon og Andreas Solheim på kontrabass. Trioen møttes gjennom det kreative miljøet på jazzlinja, NTNU, der Åsne er 2-årsstudent, Andreas nylig ble uteksaminert, og Truls er ansatt som lærer. Musikken består av repertoar fra fine amerikanske jazz-standardlåter, samt islett av noe brasiliansk bossa-nova. Her blir det swingende musikk og gnistrende samspill!

Andreas Solheim 275 16x9.jpg  Truls Rønning 275 16x9 NY.jpg  Åsne Fossmark 275 16x9.jpg