Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com

Praktisk informasjon

Varighet:

Konferansen starter med registrering kl. 1400 den 6. februar og varer til kl. 1400 den 7. februar. (Med forbehold om litt justeringer på klokkeslett)

Hva er inkludert i prisen:

Konferanseavgiften dekker det faglige programmet med servering (lunsj, pausemat, kaffe, te) samt eget program på kvelden den 6. februar. Da har vi gleden av å invitere til en hyggelig, uformell kveld med underholdning og noe godt å spise og drikke.

Det vil bli satt opp buss fra hotellet og ut til Værnes flyplass etter konferanseslutt dag 2, ca 1415. Denne transporten dekkes av deltakeravgiften.

Overnatting:

Alle deltakere må selv bestille og betale sin overnatting direkte til hotellet. Arrangørene er ikke ansvarlig for deltakernes hotellbestillinger eller avbookinger. Men vi har fått en avtale om  gunstige overnattingspriser til våre deltakere: 

  • Enkeltrom, NOK 1303,- per rom
  • Dobbeltrom, NOK 1503,- per rom

Rom bestilles på følgende måte:

NB! Husk å bruke bookingkode: BTEK050224

 Avtalt pris er gyldig for opphold mellom 05 februar 2024 - 07 februar 2024 og du må bestille senest 13 desember.

Reservasjonen kan endres eller kanselleres frem til kl. 18.00 lokal tid 04 februar. Betaling i forbindelse med opphold, men bestillingen må garanteres med kredittkort. Scandic vil ikke belaste deg noe med mindre bestillingen avbestilles for sent eller ved no show. Frokostbuffet er inkludert.

Vi gjør oppmerksom på at det er mye som skjer i Trondheim samtidig med konferansen, så vær tidlig ute for å sikre deg rom!