Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
5.–6. juni 2024
Scandic Fornebu Hotel, FORNEBU

Kundeservice­dagene 2024

5.–6. juni 2024Scandic Fornebu Hotel, FORNEBU

Bruk innsikten om kunden og skap kundereiser som sikrer lojalitet! Delta på konferansen som gir deg faglig oppdatering og innsikt i hvordan din virksomhet skal posisjonere seg i fremtiden.

Vi gleder oss til å se deg i 2024!

Er dere 3 eller flere fra samme bedrift som ønsker å delta på konferansen? Det skal lønne seg! Send henvendelse til [email protected] for å motta gruppetilbud. 

Se tidligere program her!

 

 

Ønsker du å være med som utstiller?

Ta gjerne kontakt om du vil ha mer informasjon om hvordan det er å delta som utstiller. Send en henvendelse til [email protected] i dag!

 

 

 

 

Norges beste kundeservice!

KSIndeks er Norges største og mest representative studie innen kundeservice. Med data fra Kantar som utgangspunkt kårer CustomerTrends Norges beste kundeservice, totalt sett og i ulike kategorier.

Gå ikke glipp av den legendariske festmiddagen 5. juni hvor vi avslørerer vi vinneren.

 

Utvalgte foredragsholdere

Einar Tørnquist
Programleder

Om foredragsholderen

Einar Tørnquist
Programleder

Samarbeidspartnere

Gullsponsor

Del