Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
6.–7. feb. 2025
Clarion Hotel Oslo, OSLO

Om konferansen

Betongrehabiliteringsdagene samler aktører fra hele bransjen – byggherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører. Hold av datoen allerede nå!

For 27. gang har Norsk forening for betongrehabilitering (NFB) gleden av å invitere deg til Betongrehabiliteringsdagene 2025 – en faglig og sosial møteplass for deg som jobber med betongrehabilitering.

Vi minner også om at vi ønsker tips til kandidater som fortjener Hedersprisen og Innsatsprisen fra NFB og de skal deles ut på Betongrehabiliteringsdagene 2025, så da ønsker NFB hjelp av våre betongvenner til å finne verdige kandidater.
Er det noen du synes fortjener denne prisen?
Send inn ditt forslag til Norsk forening for betongrehabilitering

For informasjon om Utstilling
Det vil være anledning for leverandører, entreprenører og rådgivere å ha utstilling av produkter og tjenester. Utstilling forutsetter minst én betalende deltaker fra firmaet.

Utstillingspris:
- Bedriftsmedlem, kr 7500,- + mva
- Ikke-medlem, kr 8700,- + mva

Del