Tips og triks

Spill hjernen topptrent i dag med lynrask læring for i morgen

25. sep. 2020 Streaming

Mange av oss holder kroppen i form, men hva gjør vi egentlig for hjernen? Hjernetrening kan bl.a. hjelpe deg til å omstille deg raskere og takle utfordrende situasjoner bedre. I dette webinaret vil hjernetrener Frank Wedde fra Memolife lære deg teknikker som både trener hjernen til bedre prestasjoner i hverdagen og bedre mentalhelse.

“In times of trouble, do you rise to the occasion? We never rise to the occasion - we always fall back on our training”

Vi kan lære mye fra sitatet til Archilochus, og kanskje spesielt i disse krisetider. Nå, mer enn tidligere, forlanges det at vi tilpasser og omstiller oss stadig fortere.

Kan vi lure hjernen ut av krisen?

Dessverre er hjernen vår programmert til å følge minste motstands vei – vekk fra det ukjente (frykt/smerte) og henimot det kjente (glede/trygghet). Vi har ikke trent for tider som dette, så hjernen går ofte i motsatt retning av dit vi vil den skal gå. Heldigvis vet hjernen heller ikke forskjell på fantasi og virkelighet (begge er elektrokjemiske signaler), og på den måten kan vi lure hjernen til å «dimme ned» de primitive fryktsentrene og aktivere de mer moderne hjernedelene.

Er du forberedt?

Om ikke trusselen fra pandemier var nok, går vi også spennende og utfordrende tider i møte på andre fronter: eldrebølge, klimaendringer og flyktningstrømmer skjer samtidig som samfunnet i større grad automatiseres og robotiseres. 30-50 % av dagens stillinger kan være borte allerede om ti år. Alle er enige om problemene, men få snakker om løsningene. Er du rustet til å omstille deg hurtig nok?

Svaret ligger mellom ørene.

Ny innsikt om hjernen gjør det nå mulig å lære seg nye ferdigheter lynraskt. Hva hvis du kunne bli superproduktiv, takle stress med et smil, huske navnet til alle du møter, lære et nytt språk på noen måneder eller innovere og finne kreative løsninger på problemer? Hva om du enkelt kunne skape nye og meningsfulle relasjoner?

Funksjonell hjernetrening gjør det mulig.

Mange av oss holder kroppen i form, men hva gjør vi egentlig for hjernen? I dette webinaret vil hjernetrener Frank Wedde fra Memolife gå gjennom morsomme og praktiske teknikker som både trener hjernen til bedre prestasjoner i hverdagen og bedre mentalhelse.

I etterkant vil du få tilgang til den digitale hjernegymmen Memolife, slik at du kan fortsette å omdanne de nye ferdighetene dine til vaner. Det vil bli øvelser underveis og en morsom huskekonkurranse til slutt, med premie til de tre beste.

Om Frank Wedde

Frank har alltid hatt lidenskap for det som i dag regnes som verdens viktigste fremtidsferdighet: akselerert læring. Han snakker åtte språk, har deltatt i VM i hukommelse og har bakgrunn som internasjonal ledelseskonsulent. I ti år jobbet han som hjernetrener i Singapore. Der har de virkelig tatt det å trene hjernen og det å lære å lære på alvor - såpass at det mentale har blitt et internasjonalt konkurransefortrinn. Hans visjon er å gjøre det samme i Norge. Med boken «Ligg et hode foran – ferdighetene du trenger før robotene overtar» og som gründer av den digitale hjernegymmen Memolife brenner han for at du lynraskt kan lære ferdighetene du trenger for en bedre hverdag og sikrere fremtid.

Relaterte kurs og arrangementer