Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Lars Monsen

Råd og tips

Peiling på tur

29. nov. 2021 Streaming

Hør uforglemmelige historier av Norges mest kjente eventyrer. Lars Monsen er en av Norges mest kjente eventyrere. Han har tilbrakt mer enn 4000 netter i sovepose, over halvparten av dem om vinteren.

Det ville ekstra

Dette foredraget handler om å sette seg høye mål, tøye egen smerteterskel, tørre å være annerledes og god i motgang Lars legger samtidig vekt på verdier som det å samarbeide og vise lagånd.

Det handler nemlig ikke om å overvinne andre, men om å overvinne egne begrensninger og sammen nå målet. Dette gjelder oss alle – uansett forutsetninger.

Noen ganger må man ha vett til å bøye av og snu, men ofte klarer man langt mer enn man tror.

Dette er et svært motiverende foredrag som inspirerer til pågangsmot, mestring og samarbeid, samtidig som du blir tatt med på eventyrlige ekspedisjoner i form av bilder, film og fantastiske historier.

 

Les også

Relaterte kurs og arrangementer