Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

spørsmål om innlogging

Spørsmål og svar for Teams for tillitsvalgte

Må jeg gå via Mitt tekna-siden på tekna.no hver gang jeg skal ha tilgang til Teamet mitt?

Første gangen du skal få tilgang er det viktig at du logger inn fra denne siden (Mitt Tekna på tekna.no). Når du først har kommet inn i Teams kan du legge til adressen nedenfor som en favoritt i nettleser så veien ikke blir så lang neste gang.

Adressen som kan brukes er: https://teams.microsoft.com/?domain_hint=tekna.net

Jeg vil bruke skrivebordappen – hvordan gjør jeg det

For å kunne bruke skrivebordappen til et annet Team med en annen e-post adresse må du logge ut av Teamet og inn med tekna.net-brukernavnet (dette brukernavnet finner du i den første e-post du fikk fra Tekna om tilgang til Teams). Det samme gjelder på mobil.

Vi anbefaler at du bruker nettleser til Teams-løsningen du ikke bruker hele tiden, og skrivebordappen til Teams-løsningen som blir brukt daglig.

Når jeg åpner dokumenter, må jeg logge på igjen

Noen ganger når en klikker på koblinger til Office dokumenter i Teamet kommer det opp et påloggingsvindu – du må da huske på din tekna.net-adresse for å logge inn på koblingen. Denne tekna.net-adressen ble oppgitt i den første eposten du fikk fra Tekna om tilgang til Teams.

Det er anbefalt at en oppretter en «bruker» til i nettleseren som kun husker historikken til tekna.net adressen til den tillitsvalgte. I Chrome kan en velge "legg til" på profilen sin i høyre hjørnet og lage en bruker på seg selv. Velg den når en skal åpen Teams for tillitsvalgte.

 

Les også