Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Personvern og medlemsopplysninger

Publisert: 13. juni 2022

Det å være medlem av en fagforening er en sensitiv personopplysning. Derfor må alle opplysninger knyttet til medlemmene behandles forsvarlig. Riktig bruk av Teams for tillitsvalgte kan gi bedre personvern enn andre løsninger. Her er det viktigste du må være klar over.

 1. Det er bare registrerte tillitsvalgte i Tekna som skal bruke Teams for tillitsvalgte. Av personvernhensyn har vi slått av muligheten for å invitere andre inn i løsningen.
 2. Lønnsopplysninger som identifiserer medlemmer, og personopplysninger relatert til enkeltsaker, skal ikke lagres i Teams for tillitsvalgte.
 3. Video-opptak skal skje etter Teknas retningslinjer om dette.
  • Møtearrangør må alltid informere på forhånd om at møtet blir tatt opp, hvordan opptaket skal brukes og hvor lenge det skal lagres (hovedregel er 60 dager).
  • Alle som deltar i møter i Tekna-regi skal ha rett til ikke å bli filmet eller tatt lydopptak av. Rent praktisk kan man velge å forlate møtet, eller slå av kameraet og mikrofonen.
 4. Sett dere inn i disse ressursene:
  Teknas personvernveileder
  Retningslinjer for video-opptak av møter i Tekna
  Kort e-læringskurs om personvern

Les også