Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Tillitsvalgte i fagnettverkene

Teknas faglige tillitsvalgte er fagpersoner som bruker sin kompetanse og sitt kontaktnett for å uatrbeide et tilbud til Teknas medlemmer. Gjennom seminarer, frokostmøter og konferanser skaper de møteplasser og hjelper medlemmene med å holde seg oppdatert på det siste nye.

Å bidra til felleskapet med noe større

Sigurd jobber som forsker i SINTEF og har vært tillitsvalgt i 12 år. Sigurd liker å jobbe med mennesker som er engasjert, å bruke sin egen fritid til noe som er større enn seg selv som bidrar til felleskapet er noe han finner givende. 

Å dele kunnskap med andre og å gjøre andre gode

Rustam jobber som konsulent og har vært tillitsvalgt i 2 år. Han synes at det å kunne dele kunnskap og gjøre andre gode er viktig i rollen, i tillegg for mulighet til å påvirke det som skjer rundt. 

Vil dele faglige erfaringer med medlemmer

Jo jobber med grønn infrastruktur og har vært tillitsvalgt i 2 år. Han mener det er viktig at de tillitsvalgte deler faglige erfaringer med medlemmer og blir stolt når det kommer mange deltakere på deres arrangementer.