Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Tillitsvalgte i din lokalavdeling

Lokalavdelingene er det opprinnelige Tekna. Over det ganske land finner vi 32 lokale Tekna-avdelinger med ansvar for sosiale og faglige arrangementer der våre medlemmer bor. Avdelingene består av styrer og kan også ha undergrupper som Avdelingsfagråd og Tekna Ung.

 

Avdelingene jobber kontinuerlig med å vedlikeholde og utvikle nye møteplasser for medlemmene i lokalmiljøene og driver også en stor innsats for realfagsrekruttering blant barn og unge. Samarbeid med First Lego League, Lær Kidsa Koding, Forskerfabrikken og lokale Vitensentre står ofte sentralt i avdelingenes arbeid.

Tekna er til stede der medlemmene bor

Bjørge er leder av Molde avdeling, og omtaler Tekna som sin andre familie. I avdelingen er Bjørge med på å planlegge sosiale og faglige samlinger i tillegg til kule arrangementer for barn.

Avdelingene er sjela i Tekna

Dag er leder av Lillehammer avdeling og er stolt av alt de klarer å få til lokalt. Avdelingene er viktige for å skape lokale møteplasser hvor mennesker med felles faglige interesser finner hverandre.

Tillitsvalgte skaper energi i hverdagen

Päivi er leder av Stavanger avdeling. Hun trekker frem det gode samarbeidet mellom avdelingene og resten av Tekna, og hvordan tillitsvalgte sammen skaper energi i hverdagen. Avdelingene har stor innflytelse på Teknas politikk og avdelingstillitsvalgte deltar på viktige arenaer for påvirkning.

Det er ingen begrensninger for hva vi kan gjøre i Tekna

Pernille er leder for Marinteknisk Selskap i Oslo avdeling og prosjektleder i First Lego League Oslo. FLL er et stort samarbeidsprosjekt for Tekna, og er svært viktig i arbeidet med å inspirere unge til å velge realfag.

Hva skjer med Tekna der du bor? 

Illustrasjon lokale tilbud