Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
ung student leser på sin PC

Råd og tips

Suksess på eksamen

12. nov. 2021 Streaming

Bli best mulig forberedt til eksamen med opptaket av dette kurset!

Å lykkes med eksamen handler ikke bare om å ha nok tid til å forberede seg, men om hvordan du bruker tiden din både før og på eksamen. I dette kurset vil du lære hva du bør gjøre for å få frem det beste i deg selv slik at du kommer deg gjennom eksamensperioden med bedre resultater og mindre frustrasjon og stress.

Du vil blant annet lære:

  • Hvordan planlegge eksamensperioden
  • Gode teknikker for å lære effektivt i eksamensperioden
  • Eksamensstrategien TASK
  • Hvordan lykkes med vanskelige oppgaver og mye mer.

Om kursholderen:

Olav Schewe er en av Norges fremste eksperter på studieteknikk og gikk selv ut med et av de beste vitnemålene fra Universitetet i Oxford ved hjelp av studieteknikk. Hans bok «Superstudent» er Norges mest solgte bok om studieteknikk og har i tillegg blitt oversatt til 21 språk. Oppfølgeren «Superhjernen» ble nominert til Brageprisen i 2020. Olav var selv en gjennomsnittselev som fikk toppkarakterer ved hjelp av studieteknikk. For tiden tar han en PhD i læring ved Universitetet i Oxford.

Relaterte kurs og arrangementer