Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Illustrasjonsbilde av hender som ruller ut en yogamatte
Tren hjemme hos deg selv med Pia Torper

Råd og tips

Digitalt treningstilbud

Publisert: 18. jan. 2022 Streaming

Tren, når du vil, fra hvor du vil! Med Tekna sitt digitale treningstilbud er det lett å skvise inn en økt akkurat når det passer deg.

Pia Torper

Pia Torper

personlig trener og kostholdsveileder

Pia har en allsidig bakgrunn og har vært innom flere forskjellige idretter. Alt fra håndball, klatring, dykking, styrke, løping og ski. De siste årene har hun holdt på med både utetrening og online trening. Pia mener at trening både av hodet og kroppen er det som gir best resultater. 

Instagram: @pia_sterksammen

Tekna har satt fokus på psykisk helse de siste to årene, men vel så viktig er det å gi et tilbud slik at du enklere kan ta vare på din fysiske helse.

Helsenorge sier at fysisk aktivitet fremmer helse, bedrer humøret, gir energi, og reduserer stress. Fysisk aktivitet kan forebygge enkelte psykiske plager og kan i mange tilfeller brukes i behandling sammen med andre behandlingsmetoder.

Som medlem i Tekna får du tilgang til alle treningsøktene

Nedenfor finner du korte treningsøkter med fokus på styrke og mobilitet. Det er lavterskel og det er ikke nødvendig med mye utstyr med mindre du ønsker det selv. Et sunt og godt avbrekk som kan utføres på kontoret, eller hjemme i stua.

I tillegg blir det kjørt LIVE-treninger med Pia Torper framover for Tekna-medlemmer. Meld deg gjerne på arrangementene:

Tirsdag 25. januar 

Tirsdag 8. februar 

Tirsdag 22. februar 

Pia Torper, personlig trener og kostholdsveileder fra @pia_sterksammen har gjennomført øktene.

God trening!

Uke 1: Overkropp og to mobilitetsøkter

Uke 2: Fullkropp og to mobilitetsøkter

Første uke er åpen for alle, for å få tilgang til de neste treningsøktene må du ha Tekna-medlemsskap. Logg inn hvis du er medlem, eller meld deg inn her

Les også

Relaterte kurs og arrangementer