Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Illustrasjonsbilde av hender som ruller ut en yogamatte
Tren hjemme hos deg selv med Pia Torper

Råd og tips

Digitalt treningstilbud

18. jan. 2021 Streaming

Har du mistet treningstilbudet ditt i løpet av pandemien? Frykt ikke, Tekna hjelper deg på veien.

Pia Torper

personlig trener og kostholdsveileder

Pia har en allsidig bakgrunn og har vært innom flere forskjellige idretter. Alt fra håndball, klatring, dykking, styrke, løping og ski. De siste årene har hun holdt på med både utetrening og online trening. Pia mener at trening både av hodet og kroppen er det som gir best resultater. 

Instagram: @pia_sterksammen

2020 har vært tøft for mange, både fysisk og psykisk. Tekna har satt fokus på psykisk helse, men nå kommer det også et tilbud for fysisk helse.

Helsenorge sier at fysisk aktivitet fremmer helse, bedrer humøret, gir energi, og reduserer stress. Fysisk aktivitet kan forebygge enkelte psykiske plager og kan i mange tilfeller brukes i behandling sammen med andre behandlingsmetoder.

Hver uke fremover vil det på denne siden bli publisert korte treningsøkter med fokus på styrke og mobilitet. Det er lavterskel og det er ikke nødvendig med mye utstyr med mindre du ønsker det selv.

Alle øktene er nå lagt ut

Det ble lagt ut en ny økt hver onsdag på denne siden fram til 24. mars og alle øktene vil være tilgjengelige her ut 2021. 

I tillegg blir det denne høsten blir det kjørt LIVE-trening med Pia en gang i måneden for Tekna-medlemmer. Meld deg gjerne på arrangementene: 

Pia Torper, personlig trener og kostholdsveiler fra @pia_sterksammen har gjennomført øktene. 

God trening!

Uke 1: Overkropp og to mobilitetsøkter

Uke 2: Fullkropp og to mobilitetsøkter

Første uke er åpen for alle, for å få tilgang til de neste treningsøktene må du ha Tekna-medlemsskap. Logg inn hvis du er medlem, eller meld deg inn her

Les også