Kjenner du en student som passer inn i Tekna-gjengen? Inviter dem med i felleskapet da vel!

Bruker du vår digitale verveløsning når du verver får du en fin termo-drikkeflaske som holder drikken både kald og varm.

Den du verver kan komme innom vår stand på sitt lærested og hente seg en fin velkomstgave som blant annet inneholder den berømte Tekna Camelback-flasken.

Medlemskap koster 150 kr i halvåret, og blir man medlem mellom 1. oktober og 31. desember får man neste semester gratis!

Ved å verve en venn nå kan du også si at du hjelper din venn til å stå på eksamen. Vi nærmer oss nemlig kræsjkurstider, som er eksamenforberedende kurs de fleste av våre læresteder arrangerer. 

Her er en liten påminnelse om hva som er inkludert i medlemskapet: 

  • Uføreforsikring: Dette er et unikt medlemsgode som er viktig å ha skulle man være uheldig å bli skadet under studiene.
  • Andre gode forsikringer: Du har muligheten til å velge mellom tyveriforsikring for PC/nettbrett/mobiltelefon, eller innboforsikring -helt gratis.
  • Faglige kurs: Her kan du lære noe helt nytt eller fordype deg i ditt fag.
  • Sosiale arrangementer: Vi legger til rette for at du kan bli kjent med nye studenter mens dere finner på noe gøy.
  • Juridisk hjelp: Våre advokater hjelper deg å se gjennom din arbeidskontrakt og passer på at alt er som det skal være!
  • Bistand når du skal søke sommerjobb og deltidsjobb: Vi har et eget karrieretilbud hvor vi kan bistå deg med jobbsøking, godkjenning av arbeidskontrakter og anbefaling av startlønn.

Les mer: https://www.tekna.no/student/

Publisert: 7. august 2019