Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Aktuelt

Er du klar for Oslo Edtech Hackathon 2019?

3. apr. 2019

Har du konkurranseinstinkt og liker å tenke ut gode løsninger? Da er Oslo Edtech Hackathon stedet du bør være den 3.-4. mai.

Meld deg på i dag så er du sikret plass. Vi lover at dette blir både gøy og lærerikt. Og best av alt, du kan være med å utvikle en løsning samfunnet trenger.

Så hva er egentlig Oslo Edtech Hackathon?

Hackatonet er et samarbeid mellom NTNU, Gyldendal, Oslo Edtech Cluster og Tekna. I løpet av 24 timer skal lag på 4-6 deltagere løse en oppgave med et gitt tema. Sammen skal man utvikle et konsept som skal presenteres når tiden er ute. De ulike bidragene vurderes av en jury og en vinner kåres.

Hva skal man finne løsning på?

Temaet for årets Hackaton er å forebygge frafall. Dette kan være frafall fra skolen, studier eller at man faller utenfor i arbeidslivet. Dette blir en felles dugnad for å finne gode virkemidler til en viktig samfunnsutfordring.

Hvem kan delta?

Studenter, designere, entreprenører, teknologer, pedagoger, lærere og andre i utdanningssektoren samt forretningsutviklere er midt i blinken. Du kan melde deg på som enkeltperson eller som et team. Alle som melder seg på får tilgang til en slack-konto hvor man kan komme i kontakt med andre deltagere. Det optimale er at man prøver å danne tverrfaglige team med gode spredning i fagretninger. Da kan vi lære mest mulig av hverandre og finne de beste løsningene.

Les også

Relaterte kurs og arrangementer