Melder du deg inn i Tekna før 31. desember får du neste semester med på kjøpet. Det vil si at du bare betaler 150 kr for å være medlem frem til sommeren. What a deal :)

Et medlemskap hos oss gir deg som student en rekke goder. Vi har et godt tilbud uansett om du er i starten eller slutten av din utdanning.

Les mer om våre medlemsgoder her

DSC_2273.jpg

4 gode grunner til å melde deg inn med en gang:

  1. Eksamenstiden nærmer seg og vi gjør vårt for at du skal være godt forberedt. Vi arrangerer derfor kræsjkurs i en rekke emner. På disse kursene får du en innføring i det viktigste du må kunne før eksamen.
  2. Uføreforsikring. Alle studentmedlemmer i Tekna får uføreforsikring inkludert i sitt medlemskap. Med denne forsikringen i ryggen får du nesten en halv million utbetalt ved arbeidsuførhet. Det er greit å være føre var, man vet aldri når en ulykke skjer.
  3. Som medlem kan du velge mellom innboforsikring og tyveriforsikring for PC, nettbrett og mobil. Er det ikke typisk at man knuser mobilskjermen eller blir frastjålet PC-en midt i eksamensoppkjøret? Da er det greit å slippe å bruke hele studielånet på å ordne dette.
  4. Skal du ut i arbeidslivet til sommeren? Eller er du i gang med å se etter sommerjobb? Vi har verktøyet som hjelper deg med å lage en god CV. I tillegg kan vi gi tilbakemelding på din søknad slik at du skiller deg ut.

Vil du bli medlem? Send Tekna til 2007 eller trykk her og vipps, så er du med i Tekna-gjengen

Publisert: 12. november 2019