Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Aktuelt

Masterkveld på NTNU

15. feb. 2019

Hva gjør egentlig Tekna for meg når jeg er ferdig med masteren og skal ut i jobb? Vi inviterte hundre sisteårsstudenter på NTNU til vår årlige Masterkveld for å fortelle mer om dette!

Som studentmedlem i Tekna nyter du godt av mange tilbud. Du kan delta på kurs lokalt på ditt studiested, benytte deg av veldig gode bank- og forsikringstilbud, og før du søker sommerjobb kan du få gratis veiledning av CV og søknaden din.

Tekna er bra for studenter, men best for deg i arbeidslivet

Masterkvelden er en samling for å fortelle mer om hva Tekna er for deg når du ikke lenger er student, men har gått over i arbeidslivet. Med oss har vi representanter fra Danske Bank, Gjensidige og Tekna Ung.

Masterkvelden er også en glimrende mulighet til å treffe andre masterstudenter som er på vei ut i arbeidslivet, eller til å slå av en prat med gjester fra Tekna Ung - som var i dine sko for et par år siden.

Kvelden ble avsluttet med god mat og morsom underholdning.

Les mer om hva Tekna kan gjøre for deg som er ung i arbeidslivet. 

Er du usikker på om du skal ta en master? Her kan du lese mer om fordelene med en mastergrad.

Les også

Relaterte kurs og arrangementer