Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Aktuelt

Lyst til å teste ut nye ideer og løsninger? Søk Summertech 2020!

18. des. 2019

Tekna og Gjensidige gjentar suksessen og nå har du mulighet til å bli med på Summertech i 2020.

I august 2019 arrangerte Gjensidige Summertech for første gang og syv utvalgte Tekna-studenter fikk jobbe en uke med case i praksis og erfare hvordan Gjensidige jobber med prosjekter fra start til slutt. En av initiativtakerne for 2019 var Kreftforeningen og studentene ble utfordret til å utvikle en tjeneste som skulle hjelpe kreftrammede, arbeidsgivere og kolleger i vanskelig situasjon.

I løpet av uken utviklet studentene en app som skal være bindeleddet mellom den kreftrammede og arbeidsgiver. På prosjektet siste dag ble både arbeidet med appen og sluttresultatet presentert. Tilhørere fra både Gjensidige, Kreftforeningen og Tekna var begeistret over det som ble presentert og hvor grundig studentene hadde jobbet gjennom uken.

Nå har fem Tekna-medlemmer mulighet til å bli med på Summertech fra 10.-14 august 2020. Gjensidige dekker reise og opphold.

Er du siste års bachelorstudent til høsten? Begynner du på master eller tar siste år på masteren? Søk nå og få en tjuvstart på karrieren.

 

Les også

Relaterte kurs og arrangementer