Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Et videomøte på skjermen

Aktuelt

Blogg: SU-møte i Koronakrisetider

Tekst av Tone Nykos Midtun 30. mars 2020

Etter en måned siden sist møte og mange forandringer i livene våre, var det på tide med et nytt SU møte.

Til tross for Koronakrisen i Norge, går hjulene rundt i SU ved hjelp av nettbasert møteordning. På grunn av at møte måtte holdes på nett ble det så klart litt amputert med litt tekniske problemer, men Rebekka ledet møte på en ryddig og ordentlig måte slik at vi kom oss gjennom agendaen på 3,5 timer. Vi startet møte med å snakke om hvordan alle har det for tiden og hvordan det står til med helsa.

Alle er heldigvis i god form, men det er flere av oss som sitter i karantene for tiden. Det var leit å ikke kunne møtes i person eller ha muligheten til å klemme hverandre slik vi vanligvis gjør, men det var veldig hyggelig å kunne se hverandre igjen over nettet.

Under møtet fikk vi besøk av Birgitte og Liss. Birgitte informerte oss litt om hvordan situasjonen er på stortinget angående dagpenger for studenter og Liss hjalp oss med å se over SoMe strategien vi har utarbeidet. Birgitte er til stor hjelp når det kommer til opplæring i hvordan vi skal påvirke i politikken og vi lærer mer og mer om hvordan politikk funger for hvert møte.

På grunn av at vi ikke får møtes fysisk har vi flere møter i alle arbeidsgruppene fremover for å jobbe så effektivt som mulig nå som alle har hjemmekontor. Vi har kommet godt i gang med planlegging og starter som smått med å jobbe mot å nå våre mål for de prioriterte oppgavene. Fram til nå har vi satt oss godt inn i oppgavene våre og har startet å skrive litt om de forskjellige sakene. Det har også vært mye fokus på å planlegge SoMe materiale slik at vi kan være mer synlige i disse koronatider.

arbeidsgruppe.jpg

Hvis noen lurer på hva vi i SU bruker fritiden vår på nå som hverdagen ikke er like hektisk så går det i mye forskjellig. Nina henger mye med kollektivet sitt og lager TikToks med dem.

blogg-nina.jpg

Rebekka strikker en cardigan i alle regnbuens farger.

blogg-rebekka.jpg

Sanne har vært på hengekøye tur i skogen og sovet under åpen himmel.

blogg-sanne.jpg

Trygve holder på med oppgaveskriving og spiller dungeons & dragons når han tar seg fri.

blogg-trygve1.jpgblogg-trygve2.jpg

Ovin leser bøker og tar seg en joggetur iblant for å få en pause fra skolearbeidet. Han har som Sanne også vært på hengekøyetur og sovet en natt under åpen himmel.

blogg-ovin1.jpgblogg-ovin2.jpg

Oda bruker mesteparten av fritiden sin på yoga, lesing, og strikking og tilbringer en del tid med kollektivet sitt. Det har blant annet laget vafler denne uken for å feire vaffeldagen.

blogg-oda1.jpgblogg-oda2.jpg

Sunniva leser bøker nå som hun har meir fritid.

blogg-sunniva.jpg

Og jeg, Tone, har flyttet hjem til Vinje der jeg trener med søsteren min, pusler mens jeg hører på podkast og henger mye med familien min. 

blogg-tone.jpg

Vi gleder oss til neste møte og håper at vi klarer å produsere mye bra fram til den tid kommer!

Tone Nykos Midtun

 

Les også

Relaterte kurs og arrangementer