Bli medlem – vinn en Klippan sofa!

Studiestart er her, og det er høysesong for innflytting i nye studentboliger, hybler og kollektiv. I og med at Tekna hjelper deg i gang med studentlivet har vi selvsagt tatt høyde for nettopp dette.

Alle som melder seg inn i Tekna i løpet av august kan bli med i trekningen av totalt 5 Klippan sofaer fra IKEA. Vi sørger selvsagt for hjemkjøring også!

Sånn gjør du det:
Vi trekker 5 vinnere, og du kan bli med i trekningen på disse to måtene (det er lov å gjøre begge deler):

  1. Besøk oss på stand og skriv deg på listen vår der. Husk at du må vise fram innmeldingsbekreftelsen din, enten på sms eller e-post.
  2. Besøk din lokale Facebookside (se oversikt under), kommenter posten med sofa om hvorfor nettopp du skal vinne en sofa!

Tekna Student NTNU

Tekna Student UiS

Tekna Student Bergen

Tekna Student Oslo

Tekna Student NTNU Gjøvik

Tekna Student UiT Tromsø    

Tekna Student NMBU

Tekna Student UiT Narvik

Tekna Student USN Porsgrunn

Tekna Student USN Vestfold

Tekna Student USN Kongsberg

Tekna Student UiA

 

Du må altså være innmeldt i Tekna for å ha mulighet til å vinne, og vinnerne trekkes underveis i måneden så du slipper å måtte vente så lenge for å se om nettopp du har vunnet en sofa!

Trenger du mer interiør til boligen din? Ikke fortvil, vi har også lokale konkurranser på gang hvor du kan vinne en av disse kule limited edition plakatene vi har laget spesielt for dere. Ta en tur innom stand på ditt lokale studiested og delta du også.

PS: Denne konkurransen gjelder kun for studenter bosatt i Norge.

Publisert: 10. august 2018