Politisk

Arendalsuka - Norges største politiske festival

10. aug. 2018

Én uke i august hvert år braker det løs i Arendal. Da blir denne idylliske sørlandsbyen invadert av alt som kan krype og gå av politikere, presse og ulike organisasjoner. Men hva er det som egentlig skjer i denne ellers rolige sørlandsbyen 12.-17. august?

Arendalsuka er en politisk festival hvor man istedenfor å dra på en rekke konserter, drar på ulike debatter og seminarer. I løpet av Arendalsuka arrangeres det et drøss med arrangementer med et vidt spenn i tematikk, arrangører og lokasjon. Du kan dra på debatt på McDonalds for å lære mer om motorsykkelulykker, du kan dra på kulturhuset i Arendal for å høre partilederdebatten, eller du kan ta kurs i koding med Microbit. Mulighetene er mange. I fjor ble det arrangert så mye som 788 ulike arrangementer i løpet av de 5 dagene Arendalsuka varte. 

Arendalsuka tiltrekker seg blant annet politikere, fagfolk, interesseorganisasjoner, veldedige organisasjoner, statlige etater og ikke minst stolte representanter fra Tekna. Tekna Student er på Arendalsuka for å lære nye ting, utvide kontaktnettverket og selvfølgelig komme i kontakt med politikere, næringslivstopper og fagfolk for å fremme våre medlemmers interesser og meninger.

Tekna skal ha flere arrangementer under Arendalsuka. Mandag den 13. august har vi blant annet invitert ulike fagfolk med på en tidsreise hvor de skal forklare oss hva vi har gjort riktig i 2030 siden Norge da (forhåpentligvis) er det første landet til å bli dekarbonisert, fulldigitalisert og elektrifisert. Vi inviterer også til debatt hvor vi lurer på hvordan vi skal lykkes med å henge med i den digitale utviklingen. Er du i Arendal er det bare å komme innom. Flere av arrangementene blir også streamet, så fortvil ikke om du ikke får tatt turen til det glade sørland.

Vi gleder oss til en uke med høyt tempo og mye spennende innhold. 

Se Teknas aktiviteter under arendalsuka her www.tekna.no/arendalsuka

Les også