Nedenfor er en oversikt over innvilgede søknader fra tidligere år. Oversiktene inneholder prosjektnavn, prosjektnummer, søkende enhet og prosjektleder.

Eksempler på prosjekter som har fått støtte gjennom Samfunnsmidler.

 

Inspirasjonsdag for realfagselever i vgs i Bergen og Hordaland

Søker: Tekna Bergen avdeling

Tekna Bergen avdeling og Høgskulen på Vestlandet inviterte realfagslærere og førsteårs elever fra videregående skole som har valgt matematikk 1T til inspirasjonsdag! Dagen inneholdt, realfagsshow med Andreas Wahl, faglige og inspirerende foredrag av unge realfagsambassadører, gratis lunsj, samt stands og oppgaver med morsomme eksperimenter i lunsjen.

https://www.tekna.no/kurs/inspirasjonsdag-for-realfagselever-36388/

 

Back to School

Søker: Fagrådet i Agder

Fagrådet i Agder har laget en forelesningsserie på fire kvelder hvor man går litt dypere inn i fire faglige temaer som preger dagens undervisning mere og mere; kunstig intelligens, velferdsteknologi/ehelse, mekatronikk, og big data.

https://www.tekna.no/kursarkiv/back-to-school-36079/

 

Hva vet internett EGENTLIG om deg?

Søker: Tekna Big Data, Tekna Ung Oslo og Tekna Student

Tekna Ung Oslo, Tekna Big Data og Tekna Studentene inviterte til paneldebatt for å forsøke å gi svar på spørsmålet. I løpet av arrangement belyse de også temaene big data, kjøp og salg av data fra private aktører, IT-sikkerhet, identitetstyveri og digitalt grenseforsvar.

https://www.tekna.no/kursarkiv/hva-vet-internett-egentlig-om-deg-36072/

 

Barnas store fjæredag 

Søker: Tekna Trondheim avdeling

Trondhjem Turistforening inviterer til Barnas store fjæredag! Tekna er med og sponser arrangementet og vi håper mange vil komme til en hyggelig dag i Rotvoll-fjæra!

https://www.tekna.no/kursarkiv/barnas-store-fjaredag-36339/

 

Utforskeren: Kjøkkenkjemi med Tekna

Søker: Tekna Moss avdeling

Ta med familien på forsknings- og scienceshow på Moss bibliotek! Kom innom barneavdelingen på biblioteket og opplev morsom fysikk og kjemi med Tekna Moss avdeling. Vi lager; hudkrem, colafontene, vannraketter og flammer.

https://www.tekna.no/kurs/utforskeren-kjokkenkjemi-med-tekna-36718/

 

Masterkveld

Søker: Tekna Student NTNU

Går du i femte klasse, er snart ferdig med masteren og lurer på hvorfor du fortsatt skal være med i Tekna - eller hvilke fordeler du får hvis du melder deg inn? Da er Masterkvelden perfekt for deg! Vi i Tekna Student inviterer gjester fra Gjensidige, Tekna Ung og vår egen juridiske avdeling for å fortelle nettopp deg hvilke fordeler du får som medlem av Tekna, både i arbeidsmarkedet, juridisk bistand og innen bank og forsikring. Masterkvelden er også en glimrende mulighet til å treffe andre masterstudenter som er på vei ut i arbeidslivet, eller til å slå av en prat med gjester fra Tekna Ung - som var i dine sko for et par år siden!

https://www.tekna.no/kursarkiv/masterkveld-35643/

 

Elbilrevolusjonen – klimaløsning eller miljøtrussel?

Søker: Tekna Hedmark avdeling

Kveldsseminar med innledninger og paneldebatt. Åpent for alle. Hvordan kan ny teknologien forandre på energi- og transportsektoren? Hvor klimavennlig og miljøvennlig er den? Hvilke muligheter ligger her for norsk verdiskaping?

https://www.tekna.no/kurs/el-bilrevolusjonen---klimalosning-eller-miljotrussel-36692/

 

 

Sist oppdatert: 22. januar 2020