Lær kidsa koding har kodeklubber over hele landet – og Tekna er samarbeidspartner!

Tekna har kjøpt masse utstyr til kodeklubbene og sammen lager vi både lærerkonferanser, kodekvelder, stands på konferanser og festivaler.

Sammen ønsker vi at flere barn og unge skal bli glad i programmering! En kodeklubb er for alle, er gratis, kreativ, morsom, åpen og inkluderende! Finn din nærmeste kodeklubb på kidsakoder.no

Les mer om bevegelsen her.

Rekruttering til realfag

Lær Kidsa Koding!(LKK) er en frivillig bevegelse som arbeider for at barn og unge skal lære å forstå og beherske sin egen rolle i det digitale samfunnet. Vi vil hjelpe de unge til å ikke bare bli brukere, men også skapere med teknologien som verktøy. I tillegg til å øke den allmenne forståelsen av informasjonsteknologi, ønsker vi å bidra til rekrutteringen til IT-yrkene og realfagene. En viktig del av vår virksomhet er å arbeide for at alle unge i skolealder får mulighet til å lære programmering og bli kjent med informatikk som fag.

Bli med?

Bli frivillig eller opprett din egen kodeklubb, se etter din nærmeste kodeklubb. Kjenner du noen barn eller ungdom, eller har barn som du tenker har lyst å lære å programmere eller utvide nettverket sitt i en sosial og hyggelig kodeklubb. Møt opp! LKK har over 1000 arrangementer over hele landet hvert år! 

Finn ut hvordan du kan bli med å bidra!

Publisert: 14. oktober 2019