Tekna har lansert en helt ny digital jobbsøkerhåndbok som vil gjøre jobbsøkerprosessen lettere for deg. Her vil du finne det meste som er relevant i en slik prosess, alt fra hvor du finner jobbene og hvordan skrive en god søknad, til hva du bør gjøre på intervju.

Hva er jobbsøkerhåndboka?

Jobbsøkerhåndboka har vi laget for å gjøre jobbsøkerprosessen lettere for deg. Her vil du finne det meste som er relevant i en slik prosess, alt fra hvor du finner jobbene og hvordan skrive en god søknad, til hva du bør gjøre på intervju. Boken er skrevet for at du kan slå opp på det mest relevante temaet når du har behov for dette.

Jobbsøkerhåndboka er tilgjengelig for innloggede Tekna-medlemmer.

Er du ikke medlem? - Søk om medlemskap i dag.

Hva kan Tekna gjøre for deg?

I jobbsøkerhåndboka (logg inn) vil du få en gjennomgang av hvordan Teknas advokater, jurister og rådgivere kan hjelpe deg under jobbsøkerprosessen.

Dette gjelder særlig følgende:

  • Hjelp til å vurdere arbeidskontrakten din 
  • Gratis juridisk bistand
  • Lokal tillitsvalgt i virksomheten
  • Begynnerlønn og lønnsveiledning
  • Begynnerlønnsanbefaling for nyutdannede medlemmer i privat sektor
  • Hjelp med CV og søknad

Nettverk

Nettverket ditt kan være veien til drømmejobben. Så enkelt er det. Mange av oss blir svette når vi hører hvor viktig det er å nettverke, mens andre syns det er morsomt å stifte nye bekjentskaper og utvide nettverket sitt. I jobbsøkerhåndboka kan du lese mer om hvordan du kan bygge nettverk.

LinkedIn

LinkedIn er et av verdens største profesjonelle, digitale, sosiale nettverk.  Som student har du en fantastisk mulighet til å bygge nettverk med blant annet studievenner. I jobbsøkerhåndboka hjelper vi deg med hva du bør tenke på når du setter opp din LinkedIn profil.

Intervjuet

Tenk når du har lyktes med å skrive en god CV og søknad og har blitt innkalt på intervju. Da ønsker arbeidsgiver et møte med deg for å bli bedre kjent og for å vurdere hvordan du kan passe til stillingen. I jobbsøkerhåndboka vil vi gi deg mange tips slik at du er best forberedt til intervjuet.

Sist oppdatert: 31. august 2016