Verv et nytt medlem - bidra til et sterkere Tekna

Som Tekna-medlem kan du verve nye medlemmer på din arbeidsplass eller i ditt nettverk.

Det aller enkleste er å sende en oppfordring gjennom vår digitale verveløsning

Flere medlemmer gir større innflytelse og bedre forhandlingsstyrke både lokalt, og for Tekna som en viktig samfunnsaktør. Vi ønsker alltid velkommen flere smarte hoder med spennende tanker! 

Gjør det enkelt – og personlig!

En personlig anbefaling er et sterkt argument for å bli medlem i Tekna – i tillegg til listen over medlemsfordeler. Har du en kollega eller noen i ditt nettverk som du mener burde være Tekna-medlem – slå av en prat eller send en personlig e-post hvor du forteller hvorfor du er medlem.

Kanskje kan Tekna-filmen være en uformell start på dialogen?

Møte eller stand

Hvis du vet et det er flere potensielle medlemmer der du jobber: Kontakt oss, så kan vi gjerne stille opp på et møte eller hjelpe til å arrangere en vervestand!

Vervemateriell og gode råd

Trenger du brosjyrer som presenterer våre medlemsfordeler, logo-drops, kaffekrus, kulepenner eller bare noen gode råd? Ta kontakt på medlem@tekna.no eller ring oss på 22 94 75 00. Vi har brosjyrer både på engelsk og norsk.

NHO-bedrifter

Husk at tillitsvalgte i NHO-bedrifter med hovedavtale kan be ledelsen om en liste over alle medlemsberettigde nyansatte – et veldig nyttig verktøy for å verve nye medlemmer.

Vi sender deg en vervepremie for hver person som melder seg inn. 
Lykke til med vervingen!

Sist oppdatert: 27. juni 2019