26. sep.
kl. 18:00–20:30

Vi har gleden av å invitere til vinkurs i regi av Tekna Ung og Tekna Student. Vinkurset ‘Italiensk aften’ gir deg anledning til å prøve mange forskjellige viner fra sprudlende og friske Italia.

Meld meg på

Beskrivelse

Kjartan Sarheim Anthun er igjen hyret inn for anledningen. Han er lidenskapelig opptatt av vin, og denne kvelden tar han oss med inn i en av sine ekspertise-sjangre, nemlig italienske viner.

Møt opp i salongen ved Singsaker Studenterhjem. Følg skilting fra inngangspartiet eller bli geleidet av en av våre studentkontakter.

Program:

Vi vil starte opp med en velkomst-vin før vi tar med deg inn i den friske og spennende Italienske vin-verdenen. I tillegg vil det bli servert noe lett kveldsmat som brød, snacks og ost til vinen.

Det vil smakes på hele 7 forskjellige vinsorter der vi vil teste alt av musserende, hvitvin, rødvin og en blindvin som gjør at kvelden blir spekket med mange forskjellige smaker, varianter og opplevelser – kanskje får du deg en ny favorittvin?

Innholdet på kurset:

  • Én musserende velkomstvin
  • 2 hvitviner
  • 3 rødviner
  • Én blindvin

Velkommen til en forfriskende italiensk kveld med teori, smaksprøver og god stemning!

Kurset er kun for medlemmer i Tekna. Meld deg inn her.

OBS: Dersom du nylig har meldt deg inn i Tekna, men ikke fått bekreftelsen enda, så kan du skrive dette i kommentarfeltet ved påmelding.

Se alle arrangementene på NTNU