Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Ventiler i olje- og gassindustrien

6.–7. nov. 2019Clarion Hotel Stavanger, STAVANGER

Konferansen fokuserer på utfordringer og teknologiutvikling innen ulike typer sentrale ventiler i olje- og gassindustrien.

Hold deg oppdatert

På oppfordringer retter Tekna igjen fokus mot ventiler i olje- og gassindustrien.

Konferansen ble avholdt sist i 2014 og Tekna ønsker nå å samle fagmiljøet igjen. Her får du faglig påfyll, høste erfaringer, holde deg oppdatert og samtidig en unik mulighet til å snakke med kollegaer som jobber med de samme problemstillingene som deg.

Årets konferanse omfatter både aktuelle foredrag, spennende caser knyttet til ulike ventiltyper. 

Programmet vil  ha dedikerte sesjoner med hovedtemaer som materialer, standardisering, digitalisering, korrosjon, subsea og ny teknologi.

Optimisme og nye prosjekter

Det er optimisme i næringen og oljeselskapene investerer igjen i nye funn samtidig som det pågår flere modifikasjons- og oppgraderingsprosjekter på norsk sokkel.

Næringens nedbemanningsprosess og fokus på kostnadsreduksjon samt effektivisering av arbeidsprosesser har ført til mangel på ressurser med nøkkelkompetanse. Går dette utover sikkerheten på norsk sokkel?

Viktig nisjekompetanse

Ventiler er en etterspurt nisjekompetanse i Norge. Riktig ventilvalg er avgjørende for sikker funksjon og effektiv produksjon.

Denne konferansen sikrer at viktig kunnskap deles på tvers av leveransekjeden.

Konferansen vil være matnyttig for personell som jobber med ventiler det være seg innen design, prosjekt eller i drift. 

Konferansens format er uformelt og det vil bli dedikert tid til spørsmål og diskusjon.

Del