30. apr.–7. mai

Tekna Vestfold avdeling inviterer medlemmer med på en fellestur til Nord-Italia i mai der reisemålene blant annet er Venezia, Gardasjøen og Verona. Vi har laget et variert og spennende program for dagene fra 30. april til 7. mai, inkludert overnatting. Det er innlagt besøk på vingård, det blir gode lunsjer og middager og kulturelle og historiske innslag.

Meld meg på

Beskrivelse

Primus motor for turen er avdelingens mangeårige styremedlem, Sven Rønne, som har lang erfaring som blant annet reiseleder. Det er takket være hans kontakter vi nå har denne muligheten, som er et lite eksperiment. Reisene i Italia vil foregå i buss mellom stedene. Alle overnattinger blir i Bardolino på hotell Speranza (byen er på bildet).

Programmet ser slik ut:

30.04 Torp – Bergamo - Bardolino

01.05 Båttur til Sirmione, felles middag i Bardolino (Da Memo)

02.05 Båttur til Malcesine, gondol til fjelltoppen Montebaldo. Buss klokken 14 til vingård

03.05 Tidlig avreise til Venezia.

04.05 Besøke distriktet Mantova. Felles lunsj. Besøke Borghetto på veien tilbake.

05.05 Besøke Verona. Felles middag. Sent hjem

06.05 Ikke program; alternativer er å besøke La Rocca (fottur), Garda eller Lazize

07.05 Avreise til Bergamo. Besøke Citta Alta før flyet går tilbake Torp

Du kjøper selv flybilletter og kan i prinsippet dra litt før eller etter at programmet er slutt (men da må annen overnatting bestilles). Det er innkvartering i dobbeltrom, men reiser man alene får man enkeltrom. I og med at dette er en reise der man kjøper egne flybilletter er man ikke dekket av Reisegarantifondet. Har du ordinær reiseforsikring og bestiller flybilletter med kredittkort er du godt dekket for uforutsette hendelser.

Prisen er 8 000 kr per pers. Dette forutsetter at alle 20 plasser selges. Inkludert i prisen er alle overnattingene, bussreisen, en lunsj og to fellesmiddager. Det er begrenset med plasser, så vær rask. Påmelding innen 11. februar. innbetaling skjer til kontonummer 1203 47 05567 (når du har fått bekreftet plass og du har ordnet med flybilletter).

Har du spørsmål må du gjerne ta kontakt med Sven Rønne på mobil 950 60 225.

Om dette initiativet er populært vurderes det å sette opp ny tur i løpet av høsten (ikke nødvendigvis til Italia, kanskje Irland).

Detaljert program får alle påmeldte deltakere i god tid før avreisen.

Finn frem:

Nord-Italia