Hopp til innhold

Vannbransjens innovasjonskonferanse 2021

Fagkomite

Marianne Steinberg, FHI


Marianne er utdannet siv.ing fra NTNU og har bred erfaring med vannrelaterte problemstillinger, fra privat næringsliv til det Internasjonale Røde Kors. I de siste årene har hun jobbet med strategi og utvikling i Oslo kommune Vann- og Avløpsetaten, og har i 2020 begynt i Folkehelseinstituttet for å arbeide med smitte fra vann.

Ingun Tryland, Norsk vann

Ingun Tryland arbeider som rådgiver i Norsk Vann, med et spesielt ansvar for teknologiutvikling og innovasjon. Hun er utdannet dr. ingeniør (1999) fra Institutt for vann og miljøteknikk, NTNU, og har erfaring fra 13 år som forsker ved NIVA og 3 år ved Colifast AS. Hun har også undervist ved NMBU.

Edvard Sivertsen, SINTEF

Edvard er utdannet siv.ing. fra NTH og har også en doktorgrad fra NTNU. Han har de siste 13 årene jobbet med forskning og utvikling i faggruppen Vann og miljø i SINTEF Community, der har han jobbet med ulike vannrelaterte problemstillinger, blant annet drikkevannsrensing og overvannshåndtering.

Per Møller-Pedersen, Storm Aqua 

Per Møller-Pedersen er opprinnelig utdannet som geolog. De siste 15 årene har han arbeidet med overvannsdisponering. Han er daglig leder og grunnlegger av Storm Aqua – et kompetanseselskap knyttet til Skjæveland Gruppen. Han har hatt ansvaret for utviklingen av et tjenestespekter som dekker det meste av en byggeprosess. I tillegg har han arbeidet med utviklingen av nye løsninger for disponering av overvann. Han brenner for en helhetlig tilnærming til overvannsdisponering og mener den beste vei til robuste og bærekraftige løsninger ligger i et effektivt samspill mellom alle aktører.