Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Vann, avløp og nye rettsregler 2018

5.–6. des. 2018Scandic Oslo Airport, GARDERMOEN

Vannministeren kommer – kommer du? For 19. gang samles vannbransjen til et uformelt og lærerikt møte, og ved endt konferanse skal du kunne si: «Dette var konkret og nyttig for meg i min hverdag.»

Juridiske problemstillinger

Sikre deg siste nytt og få innsikt i konkrete regler og forvaltningen av disse med eksempler fra små og store vann- og avløpsvirksomheter. Konferansen gir deg som jobber i bransjen en konkret og nyttig oversikt over status på aktuelle juridiske problemstillinger. 

Målgruppe

I tråd med det allsidige utvalget av innlegg, er det også en bred målgruppe for «Vann, avløp og nye rettsregler 2018». Enten du er ansatt i kommunale eller private virksomheter, eller jurist som jobber med vann-, forurensnings- eller vassdragsspørsmål - konferansen er relevant for alle med interesse for vann og avløp. 

Ola Elvestuen

Før valget i 2017 lovet Ola Elvestuen at han skulle bli landets «Vannminister» dersom Venstre kom inn i regjeringen. Det løftet har han holdt, og 5. desember vil han orientere om satsingen på Vannbransjen.

Samarbeidspartner

Utstiller

Del