12. mai
kl. 16:30–17:30
Nygårdsparken, BERGEN

Ta deg en velfortjent pause fra eksamenslesingen, og bli med oss på ute-yoga!

Meld meg på

Beskrivelse

Denne perioden av semesteret kan være overveldende og hektisk, og jo viktigere er det å roe ned og ta en pause. Derfor arrangerer vi ute-yoga onsdag 12.mai! Annette Høisæter kommer til å veilede oss gjennom en yogatime i nedre del av Nygårdsparken (møtepunkt ved fontenen). Annette er utdannet personlig trener og har lang erfaring med mobilitetstrening og yoga gjennom sin bakgrunn i luftakrobatikk. Yoga med Annette har mindre fokus den spirituelle/meditasjonsdelen av yoga og mer fokus på mobilitet for hele kroppen. Timen tar spesielt for seg øvelser som gjør godt for kontor- og lesesalkropper. Nivået passer for absolutt alle og kan lett tilpasses deltakernes behov.

Husk å ta med egen yogamatte, og kle deg for å holde varmen da yoga er en roligere aktivitet. Vi gleder oss!

Dette arrangementet avhenger av fint vær, så endring av dato kan forekomme!

Vi tar selvsagt også forbehold om at situasjonen rundt covid-19 kan medføre at vi må justere på opplegg eller antall deltakere.

Kurset er for medlemmer i Tekna. Ikke medlem, husk at om du melder deg inn nå får du neste semester gratis. Meld deg inn her. OBS: Dersom du nylig har meldt deg inn i Tekna, men ikke fått bekreftelsen enda, så kan du skrive dette i kommentarfeltet ved påmelding.

Finn veien til fontenen i Nygårdsparken:

Finn frem:

Nedre Nygårdsparken ved fontene