22. sep.
kl. 12:00–18:00
Høyt og Lavt, STEINSHOLT

Har du lyst til å svinge deg blant trærne, utfordre deg selv i høyden og oppleve naturen på sitt beste? Bli med Tekna Drammen til klatreparken i Vestfold!

Meld meg på

Beskrivelse

Dette kan bli en kjempefin dag for både voksne og litt større barn/ungdommer!

Du som er medlem kan ta med en ekstra voksen - hvem du vil som måtte ha lyst. Har du ungdommer i familien som vil være med, er det også åpnet for at hvert medlem kan melde på to av den sorten , så sant de er over 12 or og 140 cm. Skriv gjerne en tilleggskommentar om aldersfordelingen.

Tekna setter opp buss som går fra Drammen sentrum kl. 12:00 og turen tar omtrent 50 minutter (detaljer om oppmøtested kommer). Vi klatrer fram til kl. 16:00, deretter spiser vi pizza før bussen tilbake til Drammen har avgang ca 17:00.

Ved ankomst til klatreparken registrerer du deg og godkjenner sikkerhetsreglene i parken. Du får utlevert obligatorisk sikkerhetsstyr (hjelm og klatresele) og det blir noe opplæring. Eget medbrakt klatreutstyr tillates ikke.

Du bestemmer selv hvilke løyper og utfordringer du vil ha denne dagen.

Praktisk informasjon:

  • Egenandelen på 200 kr pr person inkluderer inngang, transport med buss tur/retur Drammen og pizzabuffet.

  • Alle som skal klatre i parken må fylle ut og levere egenerklæring. Det anbefales at dette gjøres på nettet før man ankommer – da sparer du tid. Det kan du gjøre her

  • I klatreparken setter du hele kroppen i aktivitet med alt fra å klatre i tau til å krabbe gjennom rør. Det er derfor lurt å ta på fritidsklær du kan bevege deg i uten problemer. Husk på at du ofte er i kontakt med trær og kan få kvae på klærne. Gode sko, som for eksempel joggesko, er også lurt.

  • Vi tar ikke værforbehold denne dagen, så ta med deg det som trengs.

Les mer om klatreparken i Vestfold på deres nettsider