15. nov.
kl. 19:30–20:15
Streaming, Nettbasert

Tør du å si ifra? Få med deg dette humoristisk og "spot on" foredraget om viktigheten av å tørre å si ifra. Gjennom syv år har Siri Kristiansen fått over 50 000 e-poster fra ukjente gjennom radioprogrammene «Lørdagsrådet» og «Siri og de gode hjelperne». Felles for dem alle er at folk lurer på om de skal si ifra, eller om det er best å holde munn?

Meld meg på

Beskrivelse

I dette foredraget går Siri gjennom sine opplevelser med situasjoner der hun i ettertid føler hun burde sagt noe.

Fra disse opplevelsene gir hun deg råd om hvordan du kan samle motet til å si ifra i situasjoner du føler du bør, men er redd for konsekvensene.

Er det ingen som skal si ifra om noe?

Tenk så mange forhold som kunne vært reddet? Familieforhold, kjærestepar, kollegaer, venner og naboer som fortsatt kunne ha snakket sammen?

Bekymret for landet og livredd på egne vegne har hun prøvd å finne motivasjonen til å tørre å si ifra. Tørre å kjenne på det ubehaget det er å gå inn i en potensiell konflikt, på jobb, med venner og hjemme.

Velkommen til underholdende foredrag om mot, konflikter og forhold i regi av Teknas lokalavdelinger.

Lenke til sendingen sendes på e-post til de påmeldte samme dag som arrangementet gjennomføres.

Etter foredraget blir det muligheter til å stille spørsmål til Siri Kristiansen

Om Siri Kristiansen

Siri Kristiansen er en norsk komiker og radioprogramleder. Hun er kjent fra programmene P3morgen, Lørdagsrådet og Verdensherredømme, satireprogrammet Desken og ungdomsprogrammet Sone 2 på TV2. Siri har også vært involvert i en rekke TV-program, blant annet, TV-versjonen av Lørdagsrådet og som vikar på Nytt på Nytt.

I radioprogrammene “Lørdagsrådet” og “Siri og de gode hjelperne” fikk Siri tusenvis av mail fra folk som stilte et felles spørsmål: om de skulle si ifra eller ikke?

Gjennom sine radioprogram «Lørdagsrådet» og «Siri og de gode hjelperne» har Siri Kristiansen sammen med en rekke kjendiser prøvd å hjelpe så godt hun kan. Hvert problem er unikt, men så godt som alle har til felles at de handler om å tørre å si ifra om noe. De aller fleste vet hva som er rett og galt, men nesten ingen tør å si ifra om det.