Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
24.–25. okt.
Quality Hotel Edvard Grieg, SANDSLI

Telekommunikasjon Offshore 2023

Telekommunikasjon Offshore er Teknas ledende møteplass for deg som jobber med telekommunikasjon og IT-systemer i offshorenæringene!

Her møter du sentrale aktører fra ulike selskaper og myndighetsnivåer for å bli oppdatert på pågående og avsluttede prosjekter, dagsaktuell teknologi og rammebetingelser for næringen. Kunnskapsrike enkeltpersoner og klynger deler sine erfaringer, og i fellesskap påvirker vi bransjen i riktig retning. 

Sponsorer og utstillere på Telekommunikasjon Offshore er en integrert og fremtredende del av konferansen. Som utstiller får du muligheten til å møte både beslutningstagere og operativt personell og markedsføre din virksomhets kompetanse og teknologi. Vi vil også sette av tid til en pitch fra utstillerne på hovedscena på slutten av dag 1, før minglingen.

En utstillerplass koster fra kr 17 500,- (eks. MVA).

Dette inkluderer 2x3 meter gulvplass, bord, duk, stoler og elektrisitet. Deltageravgift kommer i tillegg, med mulighet for rabatt for deg som utstiller. 

Vi har også mulighet til å skreddersy din profileringspakke på konferansen, inkludert faglig artikkel som profileres i alle våre kanaler. Vil du høre mer om det? Ta kontakt med Sverre Røed-Bottenvann på 917 02599 eller [email protected] i dag!

 

 

 

Del